1265

DÍJAK

 
A VASPO® cég a saját technológiájának köszönhetően egyértelműen vezető helyet foglal el az ágazatában, amit a számos elismerés és számtalan elégedett ügyfél is igazol.
 
  • ARANY SISAK - Tarnowska Jesień Budowlana kiállítás
  • A KIÁLLÍTÁS ANYAGÁNAK DÍJA - a TATRA EXPO kiállítás és vásáron
  • ARANY PLAKETT a kiállítás anyagáért - CONECO Nemzetközi Építészeti Kiállítás
  • ZAHVALNICA - ÖKO kiállítás Bosznia-Hercegovinában
  • A KIÁLLÍTÁS ANYAGÁNAK DÍJA - „BudEXPO“ Nemzetközi Kiállítás, Lviv – Ukrajna
     
certifikat certifikat certifikat certifikat certifikat certifikat


Felelősségteljes vállalkozásunkat, valamint a gazdasághoz és foglalkoztatáshoz való hozzájárulásunkat az SZK Gazdasági Minisztérium, valamint a Munkaügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium is elismerte. Az elismerő oklevelet a cég vezetésének személyesen a gazdasági miniszter, Juraj Miškov és a kormány alelnöke, Jozef Mihál adta át.


 

certifikat  


TÁRSADALMILAG FELELŐS VÁLLALAT
A VASPO STONE s.r.o. nagy hangsúlyt fektet a FELELŐSSÉGRE.  A 2015-ös és 2017-es évben a vállalatot TÁRSADALMILAG FELELŐS VÁLLALAT-nak értékelték.  Ezen értékelés alapján a vállalatnak a tanúsítási és információs rendszerben „Társadalmilag felelős vállalat” pecsétet adományoztak, amelyet a 248.389 értékelt alany közül csupán 9,4 % nyert el. Ezzel azon vállalatok 3,2 %-ba tartozunk, amelyek eleget tesznek a társadalmilag felelős vállalat közgazdasági és gazdasági aspektusainak.
A felelősségteljes vállalkozás azt jelenti, hogy a cégek a nyereség elérésénél az összes olyan partner igényeit figyelembe veszik, akikkel a vállalkozásuk során kapcsolatba kerülnek. Ezek a partnerek (nem csak) a dolgozóink, az ügyfeleink, a versenytársak, beszállítók, a helyi közösség és a környezet, de az állam is.


 

certifikat

pecat

MEGBÍZHATÓ GYÁRTÓ VÁLLALAT
A Národné informačné stredisko Slovenskej republiky, a.s. (Szlovák Köztársaság Nemzeti Információs Központja Rt.) megerősítette a VASPO STONE, s.r.o. vállalat megbízhatóságát az ipari termelés ágazatában.
Ezzel a vállalat megkapta a „MEGBÍZHATÓ GYÁRTÓ VÁLLALAT” címkét.
A vállalat ezzel azon társaságok 5,6 %-ába tartozik, amelyek eleget tesznek a gazdasági egészség és jó fizetési morál kritériumainak.
 

certifikat

PÉNZÜGYILEG STABIL VÁLLALAT
A Szlovák Köztársaság Nemzeti Információs Központja Rt. a Szlovák Köztársaság területén tevékenykedő vállalatok pénzügyi stabilitásának eredményét is megerősítette a SME (Small and Medium Enterprise) szegmensben a 2015-ös évre vonatkozóan.
A VASPO STONE, s. r. o. társaságot Pénzügyileg stabil vállalatként értékelték a SME szegmensben. Ezen értékelés alapján a vállalatnak az értékelő információs rendszerben a
Pénzügyileg stabil vállalat pecsétet adományozták a SME szegmensben. Az értékelési kritériumoknak eleget tevő vállalatok aránya csupán 4,4 % az összesen értékelt 110.336 kommersz szervezet közül.
 

             pecat                 

 

Podstránky obrazok: 

Napíšte nám

all products for color

katalog

 Már 40 éve igyekszünk anyagba önteni
a természet tökéletes utánzatáról
szóló elképzelésünket ...bővebben

katalog
 

A kivételes minőség nagyobb ráfordításokat
igényel és a becsületes
kézi munka garantálja ...bővebben
 

katalog


Számtalan fénykép és ötlet
az elégedett ügyfeleinktől ...bővebben

 

AKCIA

... Prirodzený ako príroda sama ...